![]() |
|
Yokmu RC Topuz İsteyen.? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ihsanozlesmis ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2014 Konum: Nevşehir/Niğde Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ihsanozlesmis
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2015 Saat 16:31 |
Sıfır Hiç Kullanılmamış.
3 Adet Mevcuttur. Kargosu Bize Ait,Türkiye'nin Her Yerine Kargolarım.
206,206+,207,307 Uyumludur. ![]() Düzenleyen Alicilik - 02 Kasım 2015 Saat 22:04 |
|
Olmadı Öyle Yaparız...
|
|
![]() |
|
ihsanozlesmis ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2014 Konum: Nevşehir/Niğde Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ihsanozlesmis
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fiyat:175 TL
|
|
Olmadı Öyle Yaparız...
|
|
![]() |
|
mustimed ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Satış sitesinde ilanın var mı
|
|
206 XT 16V 35 HE 153 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ihsanozlesmis
Get İle mi Alacaksın Kardesim?
|
|
Olmadı Öyle Yaparız...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ihsanozlesmis
Güncel Son ve Tek Fiyat 150 TL
|
|
Olmadı Öyle Yaparız...
|
|
![]() |
|
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Adet mi 150 tl hocam?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ihsanozlesmis
Evet hocam tanesi |
|
Olmadı Öyle Yaparız...
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Yanlis anlamayin beni lutfen satisi baltalamak gibi ifadelerle aniliyorum bu aralar.
Esasinda forum geregi sifir urun satisi yasak. Ben yonetim kadrosunda olmam ragmen boyle bir sey yapmiyorum. Hadi insanlarin isi gorulsun diye en azindan kendi acimdan soyluyorum ilanlara pek karismiyorum. Satislarla da ilgilneiyorum ihtiyaclarimi buradan karsilamak forumdaki paslasmayi saglamak istiyorum. SAttiginiz urun orjinaldir degildir bu da beni ilgilendirmiyor. Yalniz fiyat yetkili servis fiyatinin ustunde. Hani servis yer isletiyor vergi veriyor kredi akrtina faissiz taksit sagliyor o halde bile inanin orjinal kutusunda sizin fiyatinizin hatri sayilir derecede altinda. Eger satmayi gercekten istiyorsaniz bir daha dusunun derim. Ben sadece fikrimi belirtmek istedim bu basligin hukmu sizin elinizdedir. SAygilarimla. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ihsanozlesmis
Eyvallah usta niye yanlış anlayayim konu silinebilir... |
|
Olmadı Öyle Yaparız...
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Tesekkur ederim silinmesini ben de istemiyorum eger ihtiyaci olan isteyen varsa sizden burdan alsin. Sizin de elinizde kalmasin urunler satilsin. iki taraf da kazansiz bundan. Benim istegim bu forum bunun icin var. Ben bir kac forumdan insanlara yardim edebilmeks orunlarini cozebilmek icin cevap yazdigim icin yasaklandim. Sahsi amacima ciakr sagalamk kazanc elde etmek icin yapiyor musum. Hakli cunku para karsiliginda yapiyorum dogru. Bugun alel ade bir servise ugrasaniz kaputu ac bi bak deseniz sizden en az 20tl istiyorlar. Ben yaptigim islemler karsisinda servis ve ozel dukkanalra bakarak komik rakamlar talep ediyorum. Yaptigim isin arkasinda duruyor sonuna kadar da destek sunuyorum. Yazinizi sahsi olarak soyluyorum ben mudehale de bulunmayacagim. Dedigim gibi forum icinde iletisimi artirmak ihtiyaclari karsilikli gidermek icin bu tarz konulara aykiri olmadigi surece dokunmuyorum. Baski fln da yapmiyorum sakin oyle anlamayin sizin istediginiz fiyat 500tl bile olabilir. Ama satmayi dusunuyorsaniz bu fiyatla zor onu belirtmek istedim sadece sahsiniza veya maliniza kesinlikle bir lafim yok. Hayirli satislar olsun. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ihsanozlesmis
Eyvallah kardeşim bilgilendirmen için benlik bi sorun yok kesinlikle bende tesekkur ediyorum sana...
|
|
Olmadı Öyle Yaparız...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |