![]() |
|
[Satıldı] Driving Force GT Direksiyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mart 2014 Saat 14:52 |
2 yıl önce aldım çok kullanmadım, ürünün hiç bir kusuru yoktur, harika bir direksiyon setidir, muadilleri piyasada şu an 380 liradan başlıyor. Ben
Fotoğraflarını yeni çektim: Kargo hariç 210 TL'ye satılmıştır kargosu 19TL tuttu. Teşekkürler arkadaşlar. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Garantisinin bitmesine tam 28 gün var, fakat garantiyle işiniz olacağını sanmıyorum daha 1 ay önce kullanıp kaldırdım.
Düzenleyen ahmed206 - 08 Nisan 2014 Saat 19:03 |
|
![]() |
|
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar.
|
|
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler.
Fiyat düzeltmesi yapıldı.
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
bende bir hevesle alıp sonra depoya kaldırmıştım. kafamda proje vardı, spor koltuk alıp kaynakçıda kabin yaptırıcaktım, bunun icin ufak odayı bile boşaltmıştım. erken vazgeçtim :) güzel üründür. hayırlı satışlar.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende de microsoft force winder var, elimi sürmeyeli yıllar oldu belki:) bizden geçti yeğen az daha büyüsün ona oynatırım artık:) hayırlı satışlar..
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
ÇOK GÜZEL BİR ÜRÜN BENDE VAR VE PLAYSTATION OYNARKEN FELAKET OLUYOR .... HERKEZE TAVSİYE EDERİM... |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
Teşekkürler arkadaşlar
![]() |
|
![]() |
|
Güncel arkadaşlar, yabancıya gitmesin forum içi peşin 250 yaparım taksitli fiyatı değişmez. Kargo dahil
|
|
![]() |
|
Taksitli 250 günceli. Sahibinden'de.
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
hayırlı satışlar bunu ilk çıktıgı zamanlar 2011 yılının başında vatanbilgisayardan çok daha ucuza almıştım ancak daha sonradan dolardan dolayımıdır yoksa tutulmasından dolayımıdır çok arttı fiyatı 300 350 tl lere kadar çıktı çok güzel aletdir alan pişman olmaz tavsiye olunur
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Satılmıştır konu kilit.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |