![]() |
|
havalı süspansiyon dikkat!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mart 2013 Saat 18:27 |
mrb arkadaşlar son zmanlarda herkezin aklında olan yaptırmayı düşündüğü gittikçe yaygınlaşan havalı süspansiyon için görüşlerimi gördüklerimi bildirmek istedim geçenlerde tanıdığımın bu işi hakkıyla yapan bi ark.şn yanına gittim orda markasını tam bilmiyorm ama nissan olması lazm 2012 model pahalıda bi araç araca sözde havalı süspansiyon yapmışlar 2500 de para almışlar ama aracın hali içler acısı 1 hafta sonra araç iptal gerçekten acıdım yani burda bunu yazmamın sebebi bu işi heryerde herkese güvenerek aracınızı yaptırmayın adamlar bi kablo tesisatı çekmiş inannın tel kablosuyla herşey açıkta ortada bi şase yapsa araç alev alacak yaptırcak olan ark. varsa gerçekten dikkatli olsunlar
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence cok para değil be abi coile sonucta 1500 falan fiyat cekiyolar.. arkadas soruyodu pahalı falan dedim coil yaptır dedim coil yaptırcak yakında olmadı bahsedeyim..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynn krdşm merinos parkının orda dükkanı giderim yanına arasıra malum aracıda orda gördüm adam bu işte gerçekten çok iyi en düşük 3bin tlden başlıyor ama adam yapıyor yani harbidende türkiyede tek
|
|
![]() |
|
veysel usta ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2016 Konum: ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı veysel usta
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bizim araclarimiza takilan air tam anlamiyla amatör kesinlikle saglikli degil otobanda 120 km hizda aninda on airlerden birinin patlamasi veya hava borularinin birinin delunmesi inanin caniniza maal olur cunki arac sase userinde surunmeye basliyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |