![]() |
|
206 orijina silecek takımı ve sol yan küçük far |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrmaden ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2015 Konum: Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2015 Saat 11:20 |
Merhabalar,
araca orijinal ya da orijinali aratmayacak silecek takımı ile sol ön yan taraftaki küçük sinyal lambasından almak istiyorum. (O lambaya ne denir bilmiyorum:)
|
|
Peugeot 206 - 2006 - 1.4 - 75
|
|
![]() |
|
yangsagan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yangsagan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeşim benim sana tavsiyem bosch aerotwin silecek al. Çok iyi siliyor iz yapmıyor ve ses çıkarmıyor kesinlikle memnun kalırsın. Ben bir çok silecek markası değiştirdim ama sonunda aradığımı buldum. Muz tipi alabialabilirsin. Orjinal boyutları 650x410 arka 400. Bosch ta 410 yok onun yerine 650x400 al. Tam uyuyor hatta. Arka silecek ayrı satıldığından onu da bosch almanı tavsiye ederim ama tabiki muz tipi olmasın.
Diğer dediğinde çamurluk sinyali sanırım. 5-10.tl ye peugeot satan parçacılarda bulabilirsin. İçleri karardığından bende değiştirmiştim. İkisini birden değiştir tabi. |
|
![]() |
|
mrmaden ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2015 Konum: Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen çamurluk kısmındaki küçak sinyali kastettim. Onun sadece üst tarafındaki lambayı koruyucu kapak düştü o kadar. Yanma konusunda sıkıntı yok ama gıcık ediyor beni. Lambanın üstü çıplak duruyor : )
Bu dediklerini netten mi alayım yoksa Anadolu yakasında özellikle de Kartal'da bana yardımcı olabilecek biri var mı tanıdığınız : )
|
|
Peugeot 206 - 2006 - 1.4 - 75
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Silecek olarak marketlerde satılan herhangibir markanın muz tipi sileceklerinden alabilirsiniz hepsi iş görür.Çamurluk sinyalide çoğu parçacıda mevcut orjinalinin fiyatı 10 TL yi geçmez kolayca bulunabilcek bir ürün.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
yangsagan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yangsagan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Piyasadaki silecekleri tavsiye etmem. En azından bu konuda hassas olanlar o silecekleri almasın. Bosch silecekleri ben internetten aldım. Dışarada çok pahalı. Arabamaboschservisi diye bi yerden aldım. Ayrıca bosch servisinde ücretsiz montaj yapıyorlar. Garantili hemde
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |