![]() |
|
İstanbul ve yakın çevresinde Hız sabitleme isteyen |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 151617 |
Yazar | |||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
|||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|||
![]() |
|||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
oyy hepimiz fişlenmişiz ne iş
![]() |
|||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|||
![]() |
|||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
||
Hem de kırmızıyla abi :)) |
|||
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|||
![]() |
|||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
||
![]() |
|||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|||
![]() |
|||
tariik_akan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2012 Konum: BÜYÜKÇEKMECE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tariik_akan
||
İkitelli atatürk oto sanayiden hız sabitleme kolu buldum aldim 50 tl ye :)
|
|||
Peugeot 206+ 1.4(KIRMIZI) BENZİNLİ -- PEUGEOT 307 SW 1.6 (GÜMÜŞ GRİ) BENZİNLİ
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
Abi bi tanede bana gonder kolsuz kaldim inanki |
|||
![]() |
|||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
||
hadi canım
![]() ![]() |
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
![]() |
|||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
||
ali öteki koludamı kaptırdın
![]() |
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
Sabah 7 de kivanc abinin de aklini celdim ona limitleme de oldu |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
||
Tarık bize de pasla abi öyle bulunca 50ye al 60a sat bize :)
|
|||
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
gerçekten güzel bir gündü.terkrardan teşekkür ederim Ali ve Cenker abiye.Sağsun Ali iki dakkada hiz sabitleyiciyi yaptı Cenker abide direksiyon için on numara bir şey söyledi hemen yaptım valla mukkemmel oldu arabaya ısındım iyice :) bir dahakine güzel bir mangal partisi verelim.havalar ısınsında Ali bir daha misafirimiz ol. günaydındaki o aci sosun tadi hala damagimda :) |
|||
![]() |
|||
||
O günaydının adını sen diyene kadar hatırlayamadım Birtan :D Mangal şart Cenker abiyle araba başı sohbetimiz soğuk yüzünden pek olmadı. Devamı gelecek... |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
||
Çok soğuktu be :)) ali yarın öğlen elinde olur sanırım şarj aleti..
|
|||
|||
![]() |
|||
tariik_akan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2012 Konum: BÜYÜKÇEKMECE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tariik_akan
||
3 yer gezdim ellerinde yoktu şansa bala başka dükkanın ustası diğer ustaya parça sormaya gelmiş.adam elimde yok diyince usta kaş göz yaptı :) cıktım dışarı adam bende var gel veriyim dedi :) tmm dedim çözdük işi.aldim.Buğra abi bunlarda çakma çukma yok.full pejo dolu mekanlar kazalı arabayı patçalayıp satıolar.parça dolu ne ararsan var.orjin kol aldim taktım çalişti.çalişmazsa mal bizimdir getir alirim geri dedi.hehhh tmm şimdi oldu dedim aldim.sıkıntı yok keyifle kullanıyorum :) |
|||
Peugeot 206+ 1.4(KIRMIZI) BENZİNLİ -- PEUGEOT 307 SW 1.6 (GÜMÜŞ GRİ) BENZİNLİ
|
|||
![]() |
|||
palarec ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
||
merhaba arkadaşlar,istanbul avrupa yakasında hız sabitleme kolunu aktifleştirebileceğim bir yer biliyormusunuz?
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 151617 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |