![]() |
|
206 .14 HDI BORDO Yardımcı Olurmusunuz Yeniyim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BurakKkunt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakKkunt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2018 Saat 02:33 |
Herkeze Hayırlı Akşamlar Aracımı Yeni Aldım 1.4 HDI Bordo Renk Tavanda Gunes Yanıgından Tamamen Soyulmus Piano Black Folyo Dusunuyorum Daha Onceden Yaptıran Varsa Resım Atabilirmi Ve Jant Lastik Düşünüyorum Ama çok Kararsızım Onerdıgınız Varmı .)
Ve Aracın Dıştaki Butun Plastik Siyah Parçaları Piano Black Boyatmayı Düşünüyorum Sizce Nasıl Olur ve Araç HAkkında Onerılerınızı Paylasın Lütfen Teşekkürler file:///C:/Users/kasa/Desktop/20180126_192947.jpg file:///C:/Users/kasa/Desktop/20180126_192934.jpg file:///C:/Users/kasa/Desktop/20180126_193151.jpg file:///C:/Users/kasa/Desktop/20180121_175043.jpg file:///C:/Users/kasa/Desktop/20180126_193236.jpg file:///C:/Users/kasa/Desktop/20180126_193201.jpg file:///C:/Users/kasa/Desktop/20180126_192953.jpg
|
|
Burak Kunt
PEUGEOT 206 1.4 HDI My Lowe .. |
|
![]() |
|
doganatak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
![]() ![]() ![]() ![]() |
fotoğraflarınız gözükmüyor. hizliresim.com tarzı sitelere yükleyip size verdiği linki buraya yapıştırırsanız gözükür
Düzenleyen doganatak - 27 Ocak 2018 Saat 09:21 |
|
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com www.tadidamagimdakaldi.com |
|
![]() |
|
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
eklediğin resimler görünmüyor.
çok fazla güneş yanığı varsa eğer piano black kaplama ile kurtarabilirsin, diğer plastik aksamları da boyama yada kaplama yaparsan şık durur.
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
|
BurakKkunt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakKkunt
![]() |
|
Burak Kunt
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakKkunt
Burak Kunt
|
![]() |
|
Orçun.Dmr ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
Öncelikle hayırlı olsun kazasız, belasız binmeniz dileğiyle.
![]() ![]() |
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakKkunt
Teşekkür Ederim Bu Tarz Uygulamalar Hakkındaki Fikirleriniz Nedir Özellikle Aklıma Yatan Farları Xenonla Değiştirip İçine Bole Bi Uygulama Düşünüyorum Ve Aynalar İçinde Hoş Duruyor Bence
https://i.hizliresim.com/EP6dLv.jpg https://i.hizliresim.com/jy1OM9.jpg |
|
Burak Kunt
|
![]() |
|
Orçun.Dmr ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
Benim şahsi fikrim yakışmıyor, aracı apaçi gibi gösteriyor yönünde ama araç ve zevk sizin olduğu için aklınıza yatarsa uygulayabilirsiniz, beğenmezseniz de sökebilirsiniz.
![]() |
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |