![]() |
|
ŞEHİR İÇİ 7 LT !!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
valla arkadas yakıt konusu acmıs fakat istanbul trafigi denilince, gokhan dostumun lafına katılmamak elde degil. kafam atıyor bu sehirde. gunun her saati heryer kilit mi olur ya. cok araba oldu bu sehirde artık yetmiyor hic bisi. bende arabayla hic biyere gitmiyorum, cunku arabalar ilerlemiyor zaten gidemiyorsun. aklımda scooter almak var vespa ya da honda fln. haftasonu da farketmiyor hafta icide herdaim trafik var merkezi yerlerde. aracımın bakımı geldi. maslak levent zincirlikuyu trafigi gözümde buyudugunden sanayiye gitmeye useniyorum. o trafigi sabah aksam gecip sacını basını yolanlar var. bu trafikte araba kullanmak akıl isi deil. mecbur olanların Allah yardımcısı olsun.
|
|||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|||
![]() |
|||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
||
İnsan alışıyor :) ama acelesi olnca sinir sistemi dağılıyor tabii
|
|||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|||
![]() |
|||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
||
O zaman size bir tavsiyem var. Bu ara totalden alın bakın. Çoook fark edebilir zira bende fark etmişti. Ben de o zamana kadar hep PO'dan alıyordum deponun 1 çizgisi 50-60 km zor götürüyordu, en son Antalya'ya gittim uzun yolda da çok yakınca Totalden aldım sonuç inanılmaz, PO ile düz yolda yapamadığım yolu yaptım. Fethiye Dalaman karışık 1 çizgi şimdi beni abartısız 70-80 km götürür oldu. Bu arada Dalaman'da 2 tane trafik lambası var ben de onlara takıldım mı sinirlerim geriliyor
![]() |
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||
208 1.2 vti şehir içi 6.5 lt :) şehir dışı 4.5-5 lt demekki benim araba az yakıyor gerçekten
|
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||
benim eski arabada 206 1.4 hdi şehir içi 6.5 lt den az yakmıyordu bakımlarını hep muntazam yaptırdığım halde 195 55 15 Jant lastiklede 7.5 lt den az yaktıramadım.
|
|||
![]() |
|||
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
1.6 TDİ Leon şehir içi yoğun trafikte 6.4-6.8 (gece sakin kullanımda 5.4 bile gördüm)
uzun yolda ankara - samsun 4.3 - 5.2 görmüştüm
|
|||
hayat direnmektir
|
|||
![]() |
|||
umut39 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
||
denemekte fayda var.Alıp deneyeceğim.sonucu burda paylaşırım
![]() |
|||
umutucak
|
|||
![]() |
|||
umut39 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
||
Valla aynen bende zamanından önce tüm bakımlarını yaptırıyorum.Debriyaj seti değişmesi gerekiyordu.Değiştirdim ama nafile sonuç aynı
![]() |
|||
umutucak
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
bende az yakıyor diyerek özellikle 1.6 hdı aldım aracı. İlk aldığım gun 25 lt bpnin eurodizelini aldım 250kmde bitti. Sonra arabanın euro3 olduğunu hatırladım ve kırsal almaya başladım. Şu an için çok kuduruk kullanırsam 7 / 7.1lt civarı yakıyor. Ama 2. hafta bahçeşehire gidip geldim araba 3.8lt. yaktım. acaba benmi yanılıyorum diye düşündüm ve tekrar denedim. Fark ettiğim 2 durum var.
1- gerçekten euro dieselde fazla yakıyor. 2 - her sefer başlangıcında yol bilgisayarındaki 1. kayıt sıfırlanırsa gerçek tüketimi gösteriyor ve 2. tüketim hafızasıda değişiyor. Ben denedim ve böyleymiş hatt öyle bir yakıyorduki dedim bunun enjektörleri gidik herhalde. Ama baktırdım ve enjektörler sağlammış. Bir daha deniyeyim dedim ve alınan yakıt + yol bilgisayarı faktörü bu arabalarda çok fark ediyor.
|
|||
![]() |
|||
WooX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2013 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
||
1.6 hdi 110 hp 307 izmir sehir ici kullanim yol bilgisayarinda 5.1lt gozukuyor ancak gercek degerler 5.6lt litresi 4.55 liralik mazotla km de 25 kr yakiyor aracim.
|
|||
![]() |
|||
||
Senin yakıt iyiymiş. Masallah diyelim
![]() |
|||
umutucak
|
|||
![]() |
|||
Mdeniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 395 |
||
biraz fazla gibi geldi 6 litre o kalabalığa kabul ama 7 çok 206lar için benim 1.4 tonluk c max 1.000 km de olmasına rağman yeni araba 7.6 yakıyor seri kullanırım motoru daha açmadım
|
|||
Ford C Max 2014 Ay Tozu Grisi TX-OP
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |