![]() |
|
Mars aliyor ama araba calismiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aykut 28 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2018 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2018 Saat 23:10 |
selamin aleykum bende 2006 model 206 feline dizel arac war bugun araci calistirmak istedimde arac mars aldi ama bi turlu calismadi sanayide bi usta buldum goturdum motora mazot gitmiyor dedi pompada ariza olmadini soyledi hatta pompaya bagli bir hortum deistirdi neyse araba calisti bindim ise gittim 2 saat sonra araba tekrar ayni arizayi verdi deli oldum usta geldi bakdi bilgisayara bagladi yakit pompalamama agrizasi gosteriyot ama pompada sorun yok mazot fitresi bitmis olabilir dedi ben bu isten bisi anlamadim sizce neden boyle bisi yapmistir yafa cozumunu bilen varmi lutfen yardim
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Alinailt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2018 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı sorun benim 2000 model benzinli Roland Garrosumda da var. Araç şimdi hiç çalışmaz oldu. .
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
mazotlu araçların bakımlarını aksatmayın enjektör temizliği mazot fitresi pompa motorlarını ,hortumlarını ,sensörlerini , katalizörü hiç olmaz sa servise götürüp arıza tespiti yaptırın derim 130 tl bir fiyatı vardı sanırım ister servise yaptırırsın isterse dışarıda yaptırırsın
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
Aykut 28 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2018 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benzinlide olurmu bilmiyorum benzinli atabayi ama benim arabanin mazot pompasi munsuru catlamis ondan yapiyormus aracin hic calismiyorsa kaputu kaldirdinda el pompasi olmasi lazim onu kendin yakit gelene kadar sık bırak oyle dene birde calisirsa direk ustaya goturursun en azindan cekici masrafindan kurtulursun kardesim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |