![]() |
|
Short Shift |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende 106 gti me dusunuyordum ama araştırdım cok pahalı cıkıyo 300 tl http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-performans-short-shifter-pejo-marka-araclara-63696442/detay/ daha uygunu yokmu bilgisi yada satan varsa yardımcı olursa sevınırım
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
dostum senin için araştırma yaptım fiyatları yurt dışında (ebay) 100 tl 200 tl arası ama aracına uyum sorunu yaşarsan söküp iadesi olmaz kısa şanzuman komple alsan 600 tl |
|
![]() |
|
dogut1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2021 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Merabalar short shifter türkiyede nerede bulabilirim önerdiğiniz bir marka vs var mı aracıma yapmam istiyorum ama çok bilgim yok markaları icin veya kendi aracıma uygun var mı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |