![]() |
|
Tekleme isteksizleşme rölanti dalgalanması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ahmetbugra ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetbugra
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2019 Saat 18:26 |
Selamın aleyküm herkese yeni katıldım aranıza yaklaşık bir hafta oldu 106quick aldım kendime Birtane ve bugün tekleme sorunu yaşadım araç çok düşük devirlerde çalışıyor gaza bastığımda neredeyse hiç gaz yemiyor üst devirlere çıkıp bırakınca stop ediyor. Bugün bir iki yere gittim bobin ve bujiler değişecek dediler ama emin olamadım boşa masraf etmek istemiyorum başına gelip kesin çözümünü bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi Ankara ivedik bölgesine yakınım.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aleyküm selam bobin ve buji olayı dogru ama kesin çözüm olurmu bilmiyorum
|
|
![]() |
|
Ahmetbugra ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetbugra
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağolun az sonra sanayiye gidiyorum sonuçları burada paylaşırım
|
|
![]() |
|
Kenblock06 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Temmuz 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kenblock06
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetbugra
Bobin ler bujiler değişti düzelmedi ama sorun orada değilmiş
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
üst oksijen sensörüne baktır .katalizördeki sensörlerine baktır.
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
Fatih. 81 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2019 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fatih. 81
bende de 98 xr var dediğin gibi rolenti dalgalanma yapıyor ve en son 2500de takılı kaldı ayrıca kalkıştan falan sonra veya yoldayken gaza yüklenmeye korkuyorum direk tekleyip stop ediyo ve arıza laöbası yanıyor. Bilgisayara bağlattım bir çok yerde ama hata kodu vermiyor. Buji bobin ve yakıt pompası değişti ama hala çözüm yok. Düzce de veya civarında iyi bir pejocu tanıdığı olan Allah rızası için cevap versin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |