![]() |
|
106 arka torsiyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muratmavis1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2019 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratmavis1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2019 Saat 10:55 |
selamin aleykum abiler kardesler benim size bir sorum olacakti benim 106 quiksilver kullanicisiyim ve 3. ci 106 tim benim aracin on tekerleklerinden ses geliyordu bugun baktigimda sol on sag one gore 4 cm daha asagida nedeni ne ola bilir bu 1 ci sorumdi 2 cisi is3 benim arkalar cok basik ve gıcır gıcır ses yapiyor sanki birsey yagsiz kalmis yagi azmis gibi bunu yukseltmeyi düşünüyorum arkaui ne yapmam lazim simdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
muhtemelen ön amortisörlerin bitik kardeşim. onları değiştirmen gerekecek. arkalar için torsiyonları tamir ettirmen gerekebilir. lifte kaldırıp bakmak lazım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |