![]() |
|
106 XR Teknik Problem |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
KvncKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2018 Saat 21:32 |
99 model otomatik 1.4 xr 106 ya sahibim.
Aracımda birden fazla sıkıntı var büyük ihtimal hepsi aynı problemden kaynaklı.. Araç ikinci ve üçüncü viteste 3 bin deviri geçmiyor LPG hortumu veya enjektörden kaynaklıdır diye düşündüm fakat benzinde de deneyince aynı problem var. İki bin devirde sabit giderken araç devirden düşüyor geri toparlamaya çalışıyor. Rolantide hafif dalgalanma var araç çalışırken bazen tam bazen eksik ateşleme yapıyor. Yakıtım inanılmaz derecede arttı nerdeyse iki katını yakıyorum. Bilgisi olan veya fikir paylaşımında bulunmak isteyen yorum yaparsa sevinirim.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
debriyaj ın ve bujilerin durumu nasıl
|
|
![]() |
|
M.Ahmet059 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2017 Konum: Tekirdag Durum: Aktif Değil Mesajlar: 200 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı M.Ahmet059
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
motor kapağında yağ kaçakları var mı ?
|
|
TechnoWalker
206 XR 2000 59 AAB 966 Tekirdağ/Muratlı |
|
![]() |
|
eran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
Bu durum benim aracımda var ve bayağı arttı bu aralar. Ne gibi sorunlara yol açar bu durum?
|
|
![]() |
|
KvncKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
sorunu hallettim benzinsiz kalmasından ve buji değişimi yapmadığımdan dolayı böyle oldu. Yağ değişimi buji değişimi filtre değişimi yaptım eski hâline döndü. Teşekkür ediyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |