![]() |
|
kalkışlarda gaz yemiyor ve giderken gaz kesiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
tazmaniac ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2009 Konum: ist./üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazmaniac
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
anlattıkalrından aracın şarj sisteminde bir sorun var gibi duruyor gaz kelebeğiyle falan ilgisi yokki mekanik ustası değil sana işinden anlayan bir elektrikçi lazım gibi
|
|
2004 Quiksilver
|
|
![]() |
|
assat76 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2011 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tamamda araban otomatik değilse selenoid valf olmazki o arabada? ben mi yanlış biliyorum? otomatik şanzımanda olur selenoid valfler ve 2 tanedir.Manuel arabanın şanzımanında basıncın olmasını ilk defa duyuyorum.bence senin sorunun ya ateşleme bobininden yada bujilerinden. |
|
PEUGEOT 206 1.4 XR AUTO 2001 LPG
|
|
![]() |
|
gumus_5757 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Haziran - 1989 Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gumus_5757
şarj dinomasına baktırdım hiç bir şey çıkmadı araç düz vites
|
|
![]() |
|
ercan_g ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
dostum aynısı benim başıma geldi xr vardı bende. yolda giderken ayağım gazda olduğu halde gazdan düşüyordu bazen aniden kendisi yükseliyordu. bende dayanamadım bu soruna peugeot yetkili servisine gittim aracımın gaz kelebeği sensöründe (gaz sensörü) problem olmuş. bu sensöre su deydiğinde elektronik bi parça olduğu için iletişim sorunu yaratıyor. daha sonra 250 tl orj. sensörü aldık taktık. düzeldi sorun. daha sonra aracımdan çıkan parçanın içini açıp kontrol ettiğimde su damlası falan vardı.
|
|
![]() |
|
gumus_5757 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Haziran - 1989 Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gumus_5757
arkadaşlar gaz kesme sorununu buldum. aracın üstüne 1.6 honda cıvıc ngk marka buji takmışlar ondan yapıyormuş.bende 106 nın bosch marka bujilerini taktım arabanın çekişi bile değişti. hiç bir sorunum kalmadı şükürler olsun.
|
|
![]() |
|
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Geçmiş olsun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |