![]() |
|
0 sis farıma su girmesi (Çıldırma Garantili) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206rchdi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2020 Konum: T Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2020 Saat 12:33 |
Arkadaşlar sise su giriyo diyr gittim sıfır aldım taktım zenonları bile çıkardım ki yeterki su girmesin diye arabayı yıkadım bir baktım yine hafif su girmiş içine fardamı sıkıntı var bendemi anladım başına gelen oldumu hiç delirecem
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sis farında sıkıntı var hocam sıfır ürüne girmemesi lazım aldığınız yere götürüp değişim isteyin. aynısı bana olmuştu far değişimi yaptırdım ufak bir kazadan su almıştı gidip değişim yaptırdım. sonra sıkıntı olmadı
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |