![]() |
|
"En az şikayet alan araçlar." |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Orçun.Dmr ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2018 Saat 01:08 |
|
Almanyada yapılan araştırmada en az şikayet alan araçların arasına 6. sıraya Peugeot girdi ve bu da Peugeot kullanıcısı olarak beni mutlu etti. Yaşasın Peugeot!
![]() Link; https://www.youtube.com/watch?v=elg9Jw6JFoE
|
||
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
||
![]() |
||
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yıllardır peugeot harici araç kullanmak istemiyorum. Herkes aracını bir cuval demir diye yorumluyor , ben aracımı canlı bir varlık olarak görüyorum incinmesin kırılmasın diye herşeyin en iyisini alıyorum tabiki oda bunun karşılığını veriyor bana
![]() ![]() Düzenleyen samet2461 - 06 Şubat 2018 Saat 07:46 |
||
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
||
![]() |
||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
+206 ![]() |
||
![]() |
||
Orçun.Dmr ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
|
Aynen katılıyorum size hemfikiriz.
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
keqir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
mesut abi.nin peugeot.u anons ederken 307 için söylediği yorumu da duymuşsundur sanırım :) Mesut abi bir sevemedi bizim şu 307.yi
![]() |
||
![]() |
||
emrah_860 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2017 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 142 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrah_860
|
Bu sıralamayı neye göre yapmışlar farklı farklı internet sitelerinde farklı sıralarda çıkabiliyor ben pek inanmıyorum peugeotun 6. sırada olacağına
|
||
£MY__
|
||
![]() |
||
emrah_860 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2017 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 142 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrah_860
|
https://paratic.com/en-az-sorun-cikaran-otomobil-markalari/ burdaki listete peugeot yok bile :)
|
||
£MY__
|
||
![]() |
||
Ahmetogz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2018 Konum: Kırklareli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
3 adet 307 sahibi oldum su anda teki gitti 2 tane hala var yol tutusu haric hic bir problem yasamadim bu kadar onyargili oluşlarını inanin bende anlamıyorum 😂
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
|
Duydum fakat o videodaki konuştuğu adama bazı kötü yönlerini söyledi diye hatırlıyorum. Genel olarak iyi bir araçtır dedi diyede hatırlıyorum 307'e
![]() |
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
|
O listede honda ve bmw olunca otomatikman rastgele yapılmış bir liste dedim kendime. Şayet honda bana göre ilk 10 kesinlikle giremez nedeni ise göçüklü ve gaz tenekesinden yapılmış araçlar ürettiği içindir.
![]() |
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
|
Hocam cidden yol tutuşunda rakibim yok şu anda kaldığım bölgede. 110 km ile girilmez denen yere hiç savurmadan, arkasını atmadan 130 km ile gayet güzel şekilde girdim ve üzerinde de orjinal lastikleri ve yayları vardı. 307 de olan yol tutuşu, bazı yeni araçlarda yok. örn; Japon arabaları tam anlamıyla vasat yol tutuşu konusunda...
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrah_860
|
Arkadaşlar iyi hoş da bende de 208 var ama işcilik berbat son derece vasat o kadar kötü ki anlatamam şimdi aracı satmayı düşünüyorum
|
||
£MY__
|
||
![]() |
||
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
benim favorim eski kasa Seat Toledo, adamlar resmen bozulmayan araba yapmışlar.
yakın bir arkadaşım sıfır aldı, 2003 yada 2004 model, eşeğe biner gibi bindiler, 4xx.xxx km yaptılar, arabaya haala bakım harici anahtar değmedi..
|
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |