![]() |
|
1 din teyp yuvasını 2 din yapabilir miyiz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tazmaniac ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2009 Konum: ist./üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazmaniac
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2013 Saat 23:49 |
206 aracım için 2-3 gündür bu konuya iyice sardım ve bunu en kolay yoldan nasıl yaparım diyorum. 1 sene kadar in-dash teyp de kullandım ama özellikle double din monte etmek istiyorum.konsoldaki kızağın kalıbını çıkarttırmak gerekecek haliyle ama herşey olduğu gibi kalsın istiyorum(üstteki havalandırma kanalları ve yol bilgisayarı) nerden bulduğunu hatırlamıyorum ama aynen aslında birebir bu resimdekine benzer bir sistem lazım yani..öneriniz var mı
![]() |
|
2004 Quiksilver
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O en üstteki şapkadaki ne CD'likmi ?
|
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
sanki yaklaştırınca dvd yazıyo gibi.. galiba cd sürücü
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
sonuc ne oldu yapabildiniz mi? indash a devam mı yoksa?
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
http://www.youtube.com/watch?v=66clNw6Wrcg
en orjınalı budur bu urunu bulabılırsenız ve bun ayırcak paranız varsa hiç düşünmeyin bundan ıyısı olamaz heralde herşey olduğu gıbı kalıyor ve yerıne double dın gelıyor ayrıca çok orjınal bır goruntuyle. |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yuvayı değiştirmek yerine yol bilgisayarı ekrarının oraya gelen ekran güzel
![]() http://www.ebay.com/itm/New-Car-GPS-Navigation-Double-DIN-TFT-TV-DVD-Player-Radio-for-98-09-Peugeot-206-/170746958708?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item27c14fd374&vxp=mtr |
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Konu hort ama double din yada indash oneresi olan varmi bi srkadasimdain dash var disarda kalmis teyp ne öneriyorsunuz benim.icin
|
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
206quik09 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2014 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206quik09
http://www.ebay.co.uk/itm/7-Touch-Screen-TV-DVD-Player-Radio-RDS-Car-GPS-Navigation-for-98-09-Peugeot-206-/121165731017?pt=UK_AudioTVElectronics_GPSSystems_GPSSystems&hash=item1c360a54c9 birde bu var şekil buda ama navigasyonları tc uyumlu değil hiç birinin yüklenirmi bilmiyorum
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Eyv bi inceliyimm
|
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
akınelk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2012 Konum: elektronik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Peugeot 206 ya dabıl dın taktım cokta güzel oldu yedek cerceve buldum mekanıksız dabıl dın teybi marka forx x-507 modeli ekran bolümü soketli ekran bölümünü cerceveye monte edip teybin arka kısmınıda normal teyp ebatında saclarını kesip ekrana monte ederek aracın orjinaliğini bozmadan taktım eski cerceve ve teybi aynı şekilde duruyor istediğim zaman aynı şekilde takabiliyorum resimlerini ekledim ama gece cektiğim icin biraz karanlık oldu.
|
|
akın
|
|
![]() |
|
akınelk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2012 Konum: elektronik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
akın
|
|
![]() |
|
akın
|
|
![]() |
|
akın
|
|
![]() |
|
abdülhey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2016 Konum: kdz.Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
kaça mal oldu nerde yaptırdınz tşk
|
|
![]() |
|
abdülhey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2016 Konum: kdz.Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
1999 model 1.6 XS aracım uyarmı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |