![]() |
|
FAR BUĞULANMASI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
şimşek 307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 555 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı şimşek 307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2014 Saat 17:30 |
Arkadaşlar, arabamda bir süredir sağ farın içi buğulanmıştı. bir-iki hafta önce ampül taktırdım.ampül taktırırken içini sildiler ama geçmedi. çatlak olabilirmi. sorunu gideremediler. bunun çözümü nedir? fikri olan varmı?
|
|
Benim sürdüğüm hɑyɑtın geri vitesi yok !! Geçmişi sɑdece dikiz ɑynɑsındɑn izliyorum.
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çatlakta olabilir ampul duyları iyi oturtulmadıysa ordanda içeri su kaçabilir far camının çevresindeki silikon eskimiş zarar görmüşse oradanda kaçabilir
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
şimşek 307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 555 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı şimşek 307
![]() ![]() ![]() ![]() |
uzun farları yakıp, farların üzerini gazeteyle örtüp bir süre bekletirsem geçermiş.öyle dediler. denemeye fırsatım olmadı ama o şekilde geçse bile yine olmazmı?
|
|
Benim sürdüğüm hɑyɑtın geri vitesi yok !! Geçmişi sɑdece dikiz ɑynɑsındɑn izliyorum.
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hiçbirşey yapmasan arabayı güneşe çekip bi kaç saat beklesen yine geçer günlük sorun çözme olur bu ama kaçak yapan sorunu çözmediğin sürece buğu yapmaya devam edecektir bahsettiğim noktaları kontrol ettir başka çare yok
![]() |
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı şimşek 307
![]() ![]() ![]() ![]() |
hatta sanayide kendileri gazete örtmüşler, denemişler yarıya kadar geçmiş.
![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |