![]() |
|
yağ değişimi sonrası artan ses.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2012 Saat 01:39 |
üstatlarım aracımın yagını yağ filtresini mazot filtresini havar filtresini yeni değiştirdim çok sevdigim bi tamirci arkadaşımla beraber.. yalnız aracımın motor sesi arttı gibi geliyo bana..
1- koydugum yağdan olabilirmi? 2- taktıgımız yag filtresi sorunlu olabilir mi? tam uydugundan bile emin değilim?? 3-yağ biraz fazla ondan olabilir mi?
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
_pathfinder_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2012 Konum: ERZURUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _pathfinder_
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben arac kışın daha rahat çalışsın diye (hava sıcaklıgı bulundugum yerde kışın Coğu zaman sabahları -25 dereceninde altında
![]() |
|
Zihin Fukara Olunca Fikir Ukala Olur
|
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
castrol edge 10-40 koydum bende :(
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
_pathfinder_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2012 Konum: ERZURUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _pathfinder_
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yağ olarak Peugeot için en iyi yağ diyebilirim.Fakat havalar henüz tam olarak soğumadı..Onedenle ince yağ oldugu için motor sesi daha değişik geliyor olabilir ve aracı biraz zorlarsanız hararet normalden daha hızlı artar
Bu yağın keyfini soğuk iklimli yerlerde etrafınızdaki araclar sabahın kirpik donduran soğuk havasında çalışmazken Siz akünüzde saglamsa tek marsla aracınızı calıstırınca alırsınız. Bence güzel seçim yapmışsınız.
|
|
Zihin Fukara Olunca Fikir Ukala Olur
|
|
![]() |
|
inş dedigin gibidir kardeşim.. özlellikle sabahları ilk çalıştırdımda yatak vuruyo gibi takır takır ses geliyo motordan... yağdan önce hiç duymadıgım bi ses. yagınıda kontrol ettim dazla felanda değil :s
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |