![]() |
|
arabam çalışmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
03pomem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2012 Konum: arabam çalışmıy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2012 Saat 12:59 |
arabam marşa 5, 6 defa basıyorum ondan sonra bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. marş basıyor ama almıyor sürekli çalışıyormuş gibi kır kır ediyor. servisine götürdüm. öncelikli mazot filtresini değiştirdiler olmadı sonra beyin kısa devre yapmış dediler onuda değiştdiler biraz sorun giitti ama tekraar birhafta sonra çalışmadı ne yapmam gerkiyor.
|
|
afyonlu
|
|
![]() |
|
asahin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorun bende de olmuşdu sorun beyindeymiş bakmadığımız şey kalmadı beyinde bobini ateşleyen entegre varmış oymuş surunu beyin tamir edildi sorun çözüldü. sanayide yapdılar servise götürmedim..
|
|
peugeot 206 1.4 xr presence
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |