![]() |
|
206 1.4 hdı gitmiyor çekmiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emrex1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2023 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2023 Saat 17:40 |
Selamun Aleyküm öncelikle 206 1.4 hdı aracım var araçtaki başlıca sorunlar 1-çekmiyor bildiğiniz gaz yemiyor çok yavas hızlanma mevcut 2-rolantide dalgalanma oluyor ufaktan ve ara sırada stop ediyor ne yaptıysam olmadı hava akısı değiştim düzelmedi yazılımı iptal ettim yeni yaptırdım düzelmedi egr iptali yaptım düzelmedi enjektörler temizlendi düzelmedi yani ne yaptırdıysam düzelmedi başına böyle bir arıza gelen varsa yardımcı olabilirmi hava akısı yan sanayi değişti bu arada ama ustalar hiçbişey demiyor kimsenin bişeyden anladığı yok giden cebimden gidiyor ve sorun çözülmüyor ne yaptıysam
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aleyküm selam hocam yan sanayi randuman vermeyebiliyor malesef bir de turbo kontrol edildimi turbo elektrovana sıkıntılı olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
emrex1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2023 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Turboya bakıldı sıkıntı yok hava akıs arızasıda veriyor beyinden de sıkıntı şu bunu ustalar basa basa demiyor bundan yapar kesinlikle diye
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
İşi bilen usta olmayınca sıkıntı hocam ne diyelim Allah yardımcın olsun. Ama çıkma orjinal akışmetre bulursan birde onla dene turbo basıncı ve enjektör zamanlamaları pc bağlanılıp bakıldımı. Birde aracınızı mümkünce elinde orjinal yazılım olan özel bir serviste hata kodlarına baktırın derim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |