![]() |
|
Peugeot 206 Bagaj Toz Alıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
orkan06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2023 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2023 Saat 22:27 |
arkadaşlar merhaba.
yaklaşık 4 ay önce 2006 model 206 aldım. aracın muhtelif yerlerden kazası mevcut. arkadan çarpmadan kaynaklı sanıyorum arka çamurlukların iç kısımlarındaki panellerde açıklıklar mevcut ve buralardan bagaj kısmı ciddi seviyede dış mekan şartlarına maruz kalıyor. sanayideki bir kaç kaporta ustası bu açıklıkların silikon ya da köpük ile kapatılabileceğinin tavsiyesini verdi ancak pek içime sinmedi. tavsiyelerinizi bekliyorum
![]() |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oda olabilir birde havalandırma menfezleri var aracın arkasın onlar takılı olmayabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |