![]() |
|
Peugeot 206 otomatik kar ve spor modu aktif |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ali kartal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2023 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ali kartal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2023 Saat 14:12 |
Merhabalar peugeot 206 otomatik aracım var yolda normal giderken bir anda kar ve spor modunu aktif etti ve 3. Viteste kalıyor arac selenoid valfleri değişti yag değişti fakat düzelmedi neden kaynaklanan bilir mesela yazılım atılması gerekli mi
|
|
![]() |
|
42users ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2023 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim araçta aynı sorun var
Araba ısınmadan yola çıktımı biraz hızlandımı küt diye spor kar moda geçiyor Müsait bir yerde sağa çekip stop edip yeniden yola çıkıyorum :=) DN: Araba ısınıp yola çıktın mı bu sorun yok. Sorunu yaşayıp çözüm bulan var ise yarımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
semra35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2021 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba aynı sorun bende de vardı , bi kaç yere götürdüm çözülmemişti en son bornova sanayide bir yere götürdüm seleno,id valfler değişti ve sorun çözüldü.
Sanırım problemler aynı da olsa tamir için dogru yeri bulmak gerekiyor. dükkanın ismini hatırlarsam yazarım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |