![]() |
|
SATILIK 206 3 SATIRLI YOL BILGISAYARI |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Yazar | |
BUBU ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gncl
|
|
![]() |
|
BUBU ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
|
|
![]() |
|
tprinter ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: Ankara - Etlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
Selam Ben Ankara'dan Tuncay.
Foruma yeni katıldım 1 yıldır 2004 model 206 SW HDI kullanıyorum, bu ekran benim araca olurmu, biyerlerini kesip biçmek icap edermi, bir de COM 2000 kola ihriyaç var galiba, onu nasıl temin edebilirm, ve montaj sırasında airbag lere falan bi zararı olurmu, yardım lütfen...
|
|
Malayani ile iştigal maksadı geri bırakır...
2004 206 SW HDI X-LINE HEM DE BEYAZZZ... |
|
![]() |
|
montajı kendın yapıyosun kımseye ıhtıyacın yok..hıcbıryere de zarar vermez.kolu da sıtenın sponsorundan bence bulabılırsın
|
|
![]() |
|
tprinter ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: Ankara - Etlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
KARDEŞ, FİYATTA ANLAŞIRSAK ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM, ÖZEL MESAJDAN TEL NO VERİRSEN GÖRÜŞELİM. |
|
|
![]() |
|
msj attım kardesım
|
|
![]() |
|
Özel Mesajla Kargo adresini yazdım, Hayırlı Olsun...
|
|
|
![]() |
|
ekran satılmıstır teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |