![]() |
|
2004 model 206 subap ayarı yapılırmı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
madca44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2013 Konum: MALATYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2013 Saat 22:31 |
Merhabalar;
forumda çok araştırdım sonuçlanmış bir konu bulamadım. Sorunum şu 2004 model 206 roland garros aracımda motor benzinli olmasına rağmen dizel gibi ses yapıyor özellikle sabahları ilk çalıştığı zaman şıkır şıkır sesler geliyor ısınınca biraz daha azalıyor gibi fakat motor normal sesiyle çalışmıyor çekişde düşüş var yakıt yüksek ayrıca geceleri far vs açıkken rolantide düşme titreme yapıyor araç bunun sebebi şarj dinamosu dediler ölçtüler onda sıkıntı yok birkaç usta kadehler yağ dolmuyor vuruyor dedi kimisi subaplardan geliyor ses dedi ne yapacağımı şaşırdım bu araçlarda subap ayarı varmıdır? yardımlarınızı bekliyorum. (Araçta lpg sistemi mevcuttur)
|
|
2004 PEUGEOT 206 ROLAND GARROS
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |