![]() |
|
206 Casper Projesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cimenquantex ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cimenquantex
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mart 2024 Saat 07:11 |
Merhaba 206 severler…
1.4i 75hp 2001 Otomatik 206 araca sahibim. Araç 3 yıldır bende kozmetik olarak yapılacak herhangi birşey kalmadı, artık motor mekaniğe girişme vaktinin geldiğini düşünüyorum. Şaka makinesine dönüşecek casper (hayalet) bir 206 düşünün. Bu projede sizce neler yapılmalı nereden başlanmalı ve en önemlisi işlemlerin nerede yapılması? Forumda bu iş için yardımcı olurum diyen hevesli bir usta varsa tadından yenmez. (İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyorum.) Ben öncelikle Air intake, downpipe düz boru ve yazılım ile işe girişeceğim devamında neler yapabilirim? Şimdiden teşekkürler önerileriniz için.
![]() |
|
![]() |
|
cimenquantex ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cimenquantex
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eklemeyi unutmuşum. Araç 4 vites otomatik olduğu için asıl beklentim tork. Top speed önemsemiyorum yinede araç şuanki hali ile sınırları zorladığımda 200 e yaklaşıyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |