![]() |
|
206 1.6 XS Tekerlerden gacur gucur ses geliyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
06-MRT-18 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06-MRT-18
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2014 Saat 20:08 |
Selamın aleyküm. Aracımı alalı 2 gün oluyor. Tekerlerden gacur gucur sesler gelmeye başladı sizce sorun nedir , bilenler yardımcı olsunnn.
![]() ![]() ![]() |
|
PEUGEOT 206 1.6 XS cc 2004
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Net olarak anlatmadığınız ıçın kesın bısey söylemek zor teker bılyaları veya jantla ılgılı ıse sorun balans sorunu olabılır gerçi balanstan yapmaz öyle ama dediğim gibi biraz daha açık olursanız bıldıklerımızı yazarız elımızden geldikçe...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Kesin arkadan geliyodur bendede basladi o ses lanet bisiy sanarim araya bisiyler sikismis :)
|
|
![]() |
|
06-MRT-18 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06-MRT-18
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim aracımdaki ses tüm tekerleklerden geliyor. Galiba amasörlerden. Bazı arkadaşlarım torsiyon diyor. Daha önceki 306 Griffe aracımın da torsiyonu bozulmuştu ama sesler faklı.
|
|
|
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Cukurlardan degilde araba hafif sallaninca bozuk karyola gibi gicirdiyo arka taraf neyden oldugunu bende cozemedim ama amortisir degil bence torsiyonla ilgili bisiy
|
|
![]() |
|
popeyes ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
kapılardan da gelebilir 206 ların kapılarında var öyle gıcırdamalar,
kapıları ört kapılara yaslanarak kuvvet uygula tahminimce araç kapı kolunun hızasına gelen yerde -n bastırdım mı gıcırtı duyacaksın bır dene istersen
|
|
gelmiş geçmiş en iyi coupe 406 coupedir.
|
|
![]() |
|
mcanhapci99 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mcanhapci99
Benim araç 306 benim araçtada var ama önden geliyo ses gacır gucur diye yük olunca bazen az geliyo bence amortisörlerden geliyo belki yayda olabilir bi ihtimal
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06-MRT-18
Aracımı yaptırdım yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |