![]() |
|
206 xs benzin filtresi yokmuş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2011 Saat 21:39 |
arkadaslar bugun bakım yaptm ama benzın fıltreside almstm ama bulamadm:) sonra ustayı aradım bazı modellerde yok dedi bu şamandıra içinde oluyormş sanırm aracm 90bınde bu kılometreye kadar tıkanma dolma kirlenme olmamısmıdır degısmesi gerekmezmı
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın altında benzin deposunun tam altında kalıyor. .
Düzenleyen kankam_743 - 20 Mayıs 2011 Saat 22:59 |
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
valla dostum 3 kişiyle aracın altını karış karış aradık yok ve sonra peugeot servisinden bi ustayı aradım o modellerde yok aramayın boşa dedi
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
olabilir mi acaba? Aracın modeli ne? benim şamandra da da filtre var ama ayrıca benzin filtreside var. Şu nu bi deneyin yetkili servisten şase no yu girdirerek yedek parçacıdan benzin filtresini sorun.
|
|
![]() |
|
2002 model 1.6 16v 206 xs depodan boruları takip ettım yok filtre daha önce xt vardı onunkı alttaydı
|
|
![]() |
|
mantıken olması lazım motor kısmında felan detaylı aradınız mı?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |