![]() |
|
Trafik sigortaları Hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dejawu1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2017 Saat 19:14 |
selam aleyküm arkadaşlar bu sigortaların tavan fiyatları acıklandı ama benım kafama takılan bu basamak olayı .. misal ben 3 yıldır sigorta yaptırıyorum ve 7 ci ayda 4 cü yü yaptıracam hiç kazasız bir şekilde benım kacıncı basamakda oldugumu bilen birisi varmı acaba
![]() bu link den sorgulama yapabiliyoruz ama basamak farkı oluyor hangisi acaba benımkisi buda il il tavan fiyatları basamaklara göre
|
|
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|
![]() |
|
dejawu1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
![]() ![]() ![]() ![]() |
sorgulama yerini ararken buldum :) http://www.sbm.org.tr/tr/OnlineIslemler/sayfalar/trafikpolicesorgula.aspx
|
|
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O değilde ıstanbul fiyatları nasıl ankaradan ucuz olur ben onu anlamadım.
Düzenleyen talip206 - 22 Nisan 2017 Saat 21:29 |
|
![]() |
|
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
![]() ![]() ![]() ![]() |
ankarada hep makam aracı geziyor ondandır :)
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
|
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben de 5. Basamakta görünüyorum
727 tl mi odeyecegiz. Tavan mi duvar mi anlanadim ya neyse Gelecek ay sigorta + muayene ![]() |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |