![]() |
|
206 Otomatik Vites arıza |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selcukortak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2022 Konum: ESK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selcukortak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2022 Saat 18:21 |
Selamlar, Pejo 206 1.4 xdesign, abs ışığı yanıyordu elektronikçi abs beyninde arıza olduğunu söyledi ve giderdiğini söyledi. Aracı teslim ettikten sonra otomatik vites S ve KAR işaretleri yanıp korumaya alıyor. Gaza bastığım halde araba gitmiyor. Yani vitesi 3 te sabitlemiyor koruma olarak. Selenoidleri orjinalleri ile değiştirdim otomatik vites yağını değiştirdim ama durum aynı. Elektronikçi ise ben sadece abs ile ilgili işlem yaptım abs ile ilgisi yok deyip geçiyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
S ve kar modu sebep değil sonuçtur. Yani bu arızayı neden veriyor buna bakmak lâzım.
Abs esp hız müşürü arızalar kar ve spor ışığını yaktırabilir. Tavsiyem orjinal bir cihaza bağlatıp asıl sorun kaynağını bulmanız. Kar ve spor ışığı yandığı anda hemen kenara çekip stop edip tekrar çalıştırın. Bu şekilde zorlarsanız 3. Vites balatası aşınıp içerdeki filtreyi tıkar ve revizyona kadar ilerler sorun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |