![]() |
|
206 99 model 1.4 tüp yok gaz kesiyor tekliyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vedifilazi ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2022 Konum: ANTAKYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vedifilazi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2022 Saat 19:19 |
Selam arkadaslar gruba yeni üye oldum yaklaşık olarak 3 ay önce almış olduğum peugeot 206 99 model 1.4 benzinli aracım basıma dert oldu bir türlü çözemiyoruz aracı aracımda ilk aldığım günden bu yana motorda tekleme ve gaz kesme olayı vardı yaptırmak için karar aldım ama bi türlü yapacak usta bulamadım kime gitsem farklı şeyler söylendi kimi gaz kelebeği dedi kimi yap yakıyor dedi kimi hava filitresi dedi kimi bobin dedi.Aracımın önce üst kapak söktürdüm conta değiştridim 3 gün düzenli çalıştı daha sonra tekleme ve gaz kesme tekrar geldi ben bu konuda ne yapacağım bilgisi olan yada basına daha önce böyle bir olay gelen var mı ?
Aracımda benzin pompası , benzin filitresi , sıfır değiştridim nerden başlamalıyım bana bi yardımcı olurmusunuz ?
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bujileri söktürüp kontrol ettirin yağlanma paslanma var mı diye. Conta değişiminden sonra bir süre düzeldiyse bujiler de değişmiştir veya temizlenmiştir o yüzden bir süre idare etmiştir. Bujiler sağlamsa bobini söküp bakın bobini sökmesi çok kolaydır sadece iki vida tutar. Internette videolarını bulursunuz.
Bobini sökünce uçlarında lastikler vardır. Onu çekip çıkarın. Eğer bakır uçlarda oksitlenme yeşerme varsa bobin arızalıdır.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |