![]() |
|
yorumlarınızı bekliyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ERDİNÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2015 Saat 16:42 |
![]() |
|
Hayat Bana Bir GALATASARAY Birde PEUGEOT İle Güzel ...
|
|
![]() |
|
Emask ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: bireysel Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çizdiğiniz devrede rolenin hiç bir fonksiyonu olmaz.rolenin kontak akımını akünün artısından direkt almalısınız.
|
|
Emask
|
|
![]() |
|
ERDİNÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Benim çiziminde gösterir misiniz dediginizi
|
|
Hayat Bana Bir GALATASARAY Birde PEUGEOT İle Güzel ...
|
|
![]() |
|
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Hocam yanlis anlamadıysam arkadas lambaları yakan elektriği anahtardan değilde akuden al diyor.Anahtardan gelen akım yetersiz gelebilir sorunlara yol açabilir
|
|
Ele-Elo
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
hocam sadece rolenın uclarını yanlıs baglamısın dıger yerler tmm.. Orta uc +da, Kapalı ucla, acık ucu bulup, acık uca baglaman lazım 2 lambayıda, senın bu sekılde baglaman sadece bırını yakar.. ve roleyı buyuk ve amperlı takman lazım kı yakmayasın..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
Emask ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: bireysel Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() |
|
Emask
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |