![]() |
|
avrupa yakası servis |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mart 2015 Saat 14:39 |
merhaba arkadaşlar araçta ufak tefek can sıkan ama paris te çare bulunamayan bir kaç sorun var bunlarla ilgili titiz çalışan servis öneriniz var mıdır?
sorunlar bazen akü bitiyor - sağ dikiz aynasından şüpheleniyorum, araç 1 de 2 de düşük hızda gazı bırakınca yığılıyor - baskı balata yapışık kalıyor sanıyorum
sol ön paspasın altı su alıyor - kalorifer peteğinden şüpheleniyorum aracta fazla yağ konulmuş sanıyorum - yağ çubuğu değiştirilmiş ama ya çubuk uzun ya yağ falza bilemedim vs vs bir öneri lütfen. teşekkürler
![]() |
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok mu?
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zeytinburnu'na yakınsanız eğer Demirciler Sitesi 6. yolda Akay Oto Ziya usta var 4 yıldır değişmez tek servisimdi A dan Z ye herşeyiyle ilgileniyorlar. Fiyat konusunda da gayet iyi bir yer sorun yaşamazsınız.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler üstad yakın sayılırım
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |