![]() |
|
en güvenli model |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
olaya sadece fiyat olarak bakmak doğru değil hatta hiç doğru değil çünkü pejolar diğer araçlardan daha ucuz değil ki. ne 2. eli ne de sıfırı. pejoya binen bazı kişiler sanki pejolar çok ucuz basit arabalarmış gibi konuşuyolar anlayamıyorum. reno mu , opel mi, toyota mı vs vs.. daha iyi? hepsi aşağı yukarı aynı. ha kesin vw daha iyi diyeceksiniz biliyorum o da sırf fiyatları 1-2 bin lira daha yüksek diye.
|
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
SEN ALMANLA FRANSIZI BİR TUTUYORSAN ŞAŞARIM SANA .. BANA DEMİŞSİN Kİ 20 YIL ÖNCEKİ 106 GÜVENLİK KONUSUNDA BİR TUTMA DİYE ABS DESEN VAR AİRBAG DESEN VAR SOĞUTMALI FREN DİSC DESEN ODA VAR SANA SORARIM OZAMAN GÜVENLİK DEDİN Mİ SENİN AKLINA NE GELİYOR PEKİ... SEN HALA PEUGEOT SAÇINA İYİ DİYORSAN ALMANA BİN ÖYLE KONUŞ... SAKIN YANLIŞ ANLAMA BEN 106 AŞIĞIM AMA SEVMEK AYRI GERÇEKLER AYRI... |
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
|
kendi kullandığım 207 üzerinden konuşayım o zaman; bu araç 5 üzerinden 5 yıldız almış uluslararası güvenlik komitesinden daha ne deyim. sanayide klişe olmuş alman arabanın sacı çok kalındır lafı vardır. iyi de ncap in kaporta ustası kadar da mı hürmeti yok ?? 5 yıldız alıyorsa bir araba herhalde o kadar güvensiz değildir. eski 90lardaki ladaların da çok kalın sacı var, o zaman onlar da çok sağlam araba??
ha bi de dediğim şu artık 106 dan çok daha güvenli araçlar üretiyor pejo , ayrıca almanla fransızı bir tutup tutmamak ne? tutup mercedes audi bmw le pejo yu bir tutmuyorum ben de, vw opel falan filan hepsi aynı aşağı yukarı yoksa bana ne ben mi üretiyorum sanki. Düzenleyen Efe-Pöjo - 30 Mart 2015 Saat 16:51 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |