![]() |
|
ARKADAŞLAR ACİL YARDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jimmy2008 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2014 Konum: alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jimmy2008
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2014 Saat 14:36 |
Arkadaşlar 207 trendy kilometre saati yanında ingiliz anahtarı şeklinde bakım hatırlatıcı var . Bütün bakımlarını yağ değişimi yaptırmama rağmen bu işaret kaybolmadı bu işareti nasıl kaybediyoruz bilen arkadaşlar acil destek lütfen
![]() |
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
![]() ![]() ![]() ![]() |
km sıfırlama düğmesine basılı tutarken kontak anahtarını bir tur çevirin geri sayım başlayacaktır bitince düğmeyi bırakın düzelir.
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
jimmy2008 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2014 Konum: alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jimmy2008
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ediyorum aynen dediğiniz gibi yaptım sıfırlandı deli ediyordu o işaret beni
![]() |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Düzenleyen kuscu38 - 09 Mayıs 2014 Saat 10:44 |
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |