![]() |
|
Teyp ve Radio Çalışmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatih__ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2018 Konum: beylükdüzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2020 Saat 21:59 |
Arkadaşlar merhaba,
Yardımcı olursanız sevinirim. 407 1.6 di comfort 2009 model turboyu değiştirdim bu esnada kutup başını da sökmüşler o gün bugündür teyp çalışmıyor. bugün aracı bilgisayara bağlattım teypde yedek ses çıkış arızalı diye bi arıza çıktı o arızanın üstüne tıklar tıklamaz teyp ve radio çalışmaya başladı bilgisayarı beyinden ayırınca teyp yine gitti. ekranda herşey çalışıyor tek sıkıntı teyp. hadi kod problemi oldu diyelim teyibi söküp seri numarasından kodu da çıkarttırdım ama kodu girecek yer yok. yani teyp bi kod falan istemiyor.
- Ekran normal klima çalışıyor - teyp cd çıkartıp alıyor - kutup başını tekrar söktüm 3 4 dk bekledim taktım yine yok - sigortasını buldum katalogtan o da sağlam sıkıntı olsa ekran falan da çalışmıyormuş Sıkıntı ne olabilir sizce... |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kısa devre yaptırmış olablirler hocam teyp arkasındaki siğorta ve soketleri bir kontrol ettirin. radyo kodu pc üzerinden şase girilerek tanıtılıyor araca.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
fatih__ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2018 Konum: beylükdüzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
CD yi alıp çıkarabiliyor onda sıkıntı yok. Aracı tamircide bilgisayara taktırdım o zaman radio teyp çalışıyor. bilgisayardan sökünce çalışmıyor. teyp ekranında falan kod istemiyor. kodu da çıkardık ama kod istemediği için nereye gireceğiz belli değil.
|
|
![]() |
|
İstanbul'da bu işi çözebilecek usta var mıdır bildiğiniz.
|
|
![]() |
|
akaybd ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2021 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Sorunu çözebildiniz mi eğer çözdüyseniz nasıl çözdüğünüzü söyler misiniz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |