![]() |
|
306 HB Spoiler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2011 Saat 15:22 |
Arkadaşlar merhaba, linkteki ilk fotoda görünen spoileri çıkarttım ve isteyen biri olur ise ücretsiz vereceğim. İsteyen arkadaş bana öm veya buradan ulaşabilir.
|
|
ph2 stock 306 gti
|
|
![]() |
|
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
![]() ![]() ![]() ![]() |
e güncel
|
|
ph2 stock 306 gti
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cam acıları yakın gıbı duruyor. Benım arabaya olabılır. Talip olayım bari ya Düzenleyen CeCoLi - 04 Eylül 2011 Saat 18:08 |
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
cem abi onlar olmuyo bizim arabalara :))
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
Sen denedın mı ?
Ayrıca dırekt olarak uymayabılır bunu bende tahmın ettım. Ufak bıraz modıfıye olunca uyabılır. Denemek lazım
|
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
:) sen onu al abi 1 kurcala sen 1 numara yaparsın güzel olursa bende alırım aynı uygulamayı yaparım
|
|
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
Bakalım bır denemesını yaparız. Olmazsada baska bır HB sahıbı arkadasa verırız
![]() |
|
![]() |
|
abi ama ben yakın tuttum :) güzel durcanı sanmıyorum abim ya :) ki sen sanıyorum orjinal seviosun cem abi sende begenmiycen :) ama dene :D
|
|
|
![]() |
|
serommm ![]() 1. Vites ![]() ![]() 21 - Aralık - 1985 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Merhabalar.
Hala geçerlimi teklifiniz :) 306 griffe modeli var bende uyarsa elden çıkarmayı düşünüyorsanız görüşelim. Ankaradayım.
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
karşılıklı beklenti olmadan paylaşım görünce bu forumu daha çok seviyorum. çok güzel davranışınız için tebrikler.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
volkanbalik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkanbalik
hocam ürün durmaktamıdır
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |