![]() |
|
Satılık silencerlı egzoz :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2011 Saat 23:02 |
Arkadaşlar çok dikkat çeken, severek aldığım sevdiğim egzozumu satıyorum.Satma nedenim artık hevesimi aldım orjinal üstünden çıkan egzozu tekrar geri takacağım.Ses olarak çok güzel peugeotlarda çok güzel uyum sağlıyor.Silencer modda kat iptali olmasına rağmen trafik polisinin dikkatini çekmeyecek kadar sessiz çalışıyor fakat çıkarınca abartmıyorum dönüp size bakıyorlar.2 yıl garantisi sürüyor 4 aylık kullandım çok temizdir.Markası JSV RACİNG olup modeli torpedo modelidir.Susturucu yokken artı performans verir.Fiyat olarak 100 tl düşünüyorum.Alana şimdiden hayırlı olsun. Aşağıdaki videoda bulunan egzoz birebir aynı model markadır.
Düzenleyen husames27 - 18 Aralık 2011 Saat 23:34 |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende eksoz sesini biraz severim ancak bunu alsam taksam mahalleye sokmazlar.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar ....
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar ... silencerli halindeki ses daha hoş sanki
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |