![]() |
|
HDI BVA AL4 geri viteste neden isteksiz? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2012 Saat 00:54 |
herkese tekrar mrb. 140 binde 2003 406 var. özellikle geri vitese ilk takınca gaza yüklendiğim anda bile araç sanki geri gitmekte isteksiz duruyor ve bastıgım gazın hakkını ne ekzosdan nede motor sesi olarak alamıyorum tabiki güç olarak ta.
sebebi ne olabilir. sanki araç tepki vermiyor gibime geliyor aracın dyno testlerinde beygir ve tork tam sağlam %100 ölçüldü birde aynısı olmasa da 1.viteste de araç mümkün değil patinaj çekmiyor. hadi eski teknoloji ve kg 1,5 ton diyorum ama turbo devreye girince araç hakkını veriyor özellikle geri vites için yorumlarınızı alabilir miyim? orta egzosun dolmuş olması olabilir mi veya bu araçlarda dizel yakıt için ford lar givi euro4 veya öncesi bir katkı maddesi yeri var mı?
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok mu engin fikri olan yorum yapabilecek olan acaba
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
Geri vitese takınca benimkide bi 5 saniye falan sonra geçiyo gaza bassamda tepki vermiyo o normal bişey bence birde araç patinaj çekmiyo demişsiniz otomatik vitesli araçlar zaten patinaj çekmez diye biliyorum bu arada öle patinaj çektircem diye ani kalkışlardan kaçının bence dişlilere çok büyük zarar veriyomuş.
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
ok duyduguma sevindim acaba araç mı anormal diyordum 5 saniye bende de aynı demekki sorun değilmiş her iki konuda saolasın içim rahatladı
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ben saattım hocam arabayı bugun 20 bin tl ye |
|
![]() |
|
valla bende düşünüyorum ama o fiyata vermeyeceğim gerçekten temiz aracım. karda değil maksadım ama hayırlısı bakalım
|
|
![]() |
|
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
5 saniye mi? çok fazla bir süre,bunun normal süresi 2 saniyenin altındadır malumatınız olsun.
|
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
geri vites 2 sn üzerinde valla üstad. bende anlamadım ileride sorun yok ama geri vites nedense biraz 5 sn olmayabilir ama can sıkıyor bazen hele ilk çalıştırmada hemen geri çıkacaksan
durum budur.
|
|
![]() |
|
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Referans aralığı Vitese takıldığı anda doldurma süresi max 2 saniyedir.
|
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
bilgin için teşekkürler hemen kontrol edecem ilk bindiğimde özellikle saniye tutacağım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |