![]() |
|
406 hdi bva ilk 1-2 dakika viteste kararsız kalıyo |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2012 Saat 10:11 |
Mrb. aracım dizel. sanırım soğukla alakalı durum. ama bilen varsa yardım istiyorum. sabah ilk çalıştığında 1 km kadar giderken devir saati yükseliyor vites geçmede kararsızlık yaşıyor araba. otomatik sanzuman. geçiyor geri düşürüyor. ancak 1 km felan gitttikten sonra sorun hemen çözülüyor. gün içerisinde aynı sorunu çıkarmıyor. sadece sabah ilk çalıştırdığım anda yapıyor. bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?birde far yıkama fonksiyonu nereden çalışıyor. aracı yeni aldım da...
|
|
![]() |
|
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
:))) ankara -5 ve üzerinde bendede oluyo sonra düzeliyo :)
|
|
307xt 1.6 16v 110hp trıp (atiker lpg)
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler içim rahatladı. ilk bir kaç dakika için geçerli sorun sonra düzeliyor. aracı yeni aldım. ancak teste de soktum şanzuman 100 üzerinden tam not aldı. hatta beygiri orj. 109 olmasına karşın 113 çıktı usta çok begendi. saolasın dostum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |