![]() |
|
ANKARADA PEUGEOT SERVİSİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
grafikerbayram ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2020 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı grafikerbayram
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2020 Saat 17:15 |
merhaba hatamız olur sa kusura bakmayın formda yeniyim kurallarıda bilmiyorum form kullanmayıda bilmiyorum 2 adet 406 peugeot marka aracım var birisi dizel birisi benizli ikiside otomatik fakat iyi bir usta bulamadım ankarada işinin ehli ve dürüst kazıklamayan bir usta önerirmisiniz varmı böyle bir insan
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar hocam estağfurullah ne demek kusur. Aramıza hoşgeldiniz. Ben ivedikte mas peugeot var abdullah ve sefa ustalar ben peugeot araçlarımı hep oraya götürdüm ve bir çok arakdaşıda yönlerdirdim şimdiye kadar şikayet eden olmadı genç ama iyi ustalarda fiyatları abartılı deildir. İsterseniz gidip bir konuşabilirsiniz peugeot konusunda tecrübeli ustalardır. elektrik - elektronik işini sefa usta yapar mekanik abdullah usta. Selamımı söyleyin yardımcı olurlar.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
grafikerbayram ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2020 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı grafikerbayram
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim ilginize inşallah iyi sonuç alırız ziyaret edeceğim
|
|
![]() |
|
cihangir06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2020 Konum: Ankara/Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cihangir06
Memnun kaldınız mı Mas Peugeot dan bende bir servis arayışındayım ama :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı grafikerbayram
Merhaba gitme şansım olmadı çünküü her saatimizi yasakladıkar malsef ama ben deha iyi bir usta buldumm:)) ostimde ama onada gidemedim inşallah Müsait olduğun bir zaman gideceğim
|
|
![]() |
|
cihangir06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2020 Konum: Ankara/Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cihangir06
Bir tanıdığınız falan mı neye göre iyi veyahutta orasıda peugeot la uğraşıyorsa isim alabilir miyim?
|
|
![]() |
|
turku455 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhabalar hocam.Başkent sanayisinde Vatan Peugeot var.Ben son beş yıldır oraya gidiyorum.Cemal ve Burak usta var.Ellerinden geleni yapıyorlar.Konu hakkında da bilgili insanlar.Fiyatlar konusunda ise gereksiz yere parça değiştiren ustalardan değil.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |