![]() |
|
fulll acilllllll |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sabri_23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2015 Saat 19:18 |
Merhaba herkese axa sigortadan hasarlu arac aldim ihaleden aracin sitede bilgilerinde km 56000 yaziyordu araci aldim km 104000 bin de cikti oncelikler sozlesmede eksik ve hasarli parcadan meshul olmadiklarini yaziyir km ilgili bise yok gorurkende arabayi almadan mars bastirmiyolar zaten akude bitikti ne yapmaluyim acil bilgisi olar varsa yardim
|
|
![]() |
|
sabri_23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yokmu bi allah kulu
|
|
![]() |
|
Canberk35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Canberk35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle geçmiş olsun.
Sitelerinde ne yazdıklarının pek önemli olduğunu sanmıyorum. Zira siz alışverişinizi site üzerinden yapmıyorsunuz. Altında imzanız olan satış sözleşmesinde aracın km bilgisi varsa ve orada da 56000 olarak belirtilmiş ise ancak öyle hak iddia edebilirsiniz. Sözleşmede km 56000 olarak belirtilmişse ve aracın km'si 104000 çıkmışsa para iadesi talep edebilirsiniz. Sözleşmede km bilgisine verilmemişse, bu sizin her koşulda kabulünüz anlamına gelir. Dolayısıyla hak talep edemezsiniz.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |