![]() |
|
406 boya kavlama sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
statistican ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2011 Konum: /38/34 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı statistican
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2011 Saat 08:31 |
Arkadaşlar merhabalar.2000 model turkuaz mavisi 406 st hdi sahibiyim.
Aracımın sağ kapı üst kıvrımında boya nın dış kısmı kavlıyor ve matlaşıyor tabi, on ve arka tampondada oldukça çizik dökük boya kısımları var,aracın bu problemini çözmek şstşyorum ,Tamirat aşamasında hangi yolu izlemeliyim,seçenekler nasıl pahalımıdır ,görüşlerinizi bekliyorum ,şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
önce bi sıfır zımpara, daha sonrada vernik atılacak. dikkat etmen gereken ustanın ehil olması. kesinlikle iyi bi ustaya yaptırmalısın.
|
|
![]() |
|
statistican ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2011 Konum: /38/34 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı statistican
![]() ![]() ![]() ![]() |
usta çok önemli evet hemşerim ,bende kayseriliyim bu arada:) fakat aracım ve 38 plakamla eylüle kadar aydın_kuşadasında olacağım burda usta tanımıyoruz problem olacak gibi,aracımı gördükçe duramıyorum,sinirlerim bozuluyor...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
aman abi dikkat et ..acele etme iyi araştır... usta var usta var yani....
|
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
geç olsun ama güç olamasın diyelim,sadece vernik atması ise sorun söylendiği gibi zımpara ardından vernik ile mudahale edilebilir,ama boya da zarar görmüş ise lokal boya uygulamaları da gerekebilir bunu da en iyi usta bilir :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı statistican
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürleribugun sanayiye gittim ama burda sadece bir boya kaportacı var baktım köhne bi yer girmedim bile ,deri kavlamış tatilci gibi gezecez arabamızla sanıyorum ,tüm yaz :)) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |