![]() |
|
Satılık My Racing Son Susturucu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler
![]() |
|
![]() |
|
Arkadaşlar sadece 50 liraya vereceğim egzozu. Duyrulur.
|
|
![]() |
|
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
alican ılk talıbınım haberın olsun.:))
|
|
![]() |
|
Unutmadım abi
![]() |
|
![]() |
|
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
ıyılestı kardesm Allah razı olsun.exper canımı sıkıyor hala dosyayı kapatamadılar.ne alacagım belli degıl mıktar olarak.dun ehlıyele nufus cuzdanını faxladım bugun ruhsatı faksladım.ne bıcım ekspermıs bu ya.neyse elbet alacagız paramızı :)sen alıcı bulamadın mı dostum hala.bak hafta sonu gıdecekmısın eve burdamısın yoksa.goruselım.hem canlı pazarlık yaparmıyız yıne:P
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
kardesım bu arada suan kullandıgın egzos nedır :)))
|
|
![]() |
|
Perşembeleri dönüyorum abi. Lastikleri değiştiricem İzmit'te bu hafta çok uygun buldum. Venus marka egzoz var şuan ses açısından problem yaratmıyor bana gayet güzel. Malesef hala elden çıkaramadım egzozu. Son ceza olayları etkiledi sanıyorum
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
alican sende silincer yoktu degılmı.delıgıde yokmu cıvata yerlerı yoksa sılencersız mıydı.dostum bende bakıyorum jant lastık aynı zamanda 15 bulursam guzel olacak.bu arada hafta sonu elıme para gecerse kopekbalıgı kanat takıcam ıns.100 tl dedı adam.haftasonu burda olsan cok ıyı olacaktı.aksamları mesaı olup olmadıgı belli olmuyor genelde.o yuzden sana bırsey dıyemıyorum.ama su sılencer varmıydı onu bı sole ayarlarım bısıler:))
|
|
![]() |
|
Silencer yok abi galiba. Delik falan da yok üstünde :(
|
|
![]() |
|
brutal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
ıstanbul dısına sıkıntı yok guncelı :)
|
|
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
haftaya kısmet olursa alınacaktır
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
egzoz Alican kardesımden alınmıs ve bugun takılmıstır :)) sesi benı memnun etti.silincersiz olması sıkıntı olsada bosta gıderken oyle dıkkat cekıcılık yapmıyor sanki.bakalım zaten aralık 14 de muayene var o zamana kadar baglanırsada arac erken muayeneye sokarız :DD
bu arada tskler Alıcan kardesım.senınle tanısmak buyuk zevkti.
|
|
![]() |
|
ben de cok memnun oldum. Gule gule kullanmani dilerim. Sesini duymak isterim egzozun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
tamam kardesım bır gun bulusalım tekrar:)) hafta sonu burda olsan cok guzel olacak :(((
|
|
![]() |
|
Sınavlarım başlıyor be abi. 10 gün dünyadan soyutlayacağım kendimi. Ama buluşma yakındır heralde
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |