![]() |
|
nano titanyum boya koruma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vaysal_ank ![]() 2. Vites ![]() 27 - Şubat - 1973 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vaysal_ank
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2011 Saat 15:45 |
kullandığım ürün dünyanın rakipsiz nano ürünüdür.Titanyum Araç Koruma ,Nano Teknolojisiyle Üretilmiş Titanyum TİO2 Alaşımlıdır Boya Üzerinde 2-3 yıl Etkili Koruma Sağlar
Ön Camda 15 000Km yada 1 Yıl Etkili Korumayı Garanti Eder boyayı korur,kesinlikle zarar vermez,geç kirlenir kolay temizlenir.vernik üzerinde ince kristal bir tabaka oluşturur.youtubedan vs her yerden videoları izleyebilirsiniz..idda ediyorum daha iyisi yok.
.firma mağaza dükkan falan değilim ,nacizhane kendi özel ürünlerim cihazlarım malzemelerim var hobi olarak bu uğraşla ilgileniyorum.sayfada herşey detaylarıyla mevcut teşekkür ederim..
saygılar.. Düzenleyen vaysal_ank - 16 Eylül 2011 Saat 00:28 |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uygulama ortalama kaç saat sürüyor
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
vaysal_ank ![]() 2. Vites ![]() 27 - Şubat - 1973 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vaysal_ank
![]() ![]() ![]() ![]() |
detaylı yıkama+çizik alma (polisaj)=yaklaşık 3-4 saat son olarak korumaya alma boya koruma=3 saat... gibi bir süre..ciddi emek isteyen bir iş..
yanlız ilk mesajımda polisajdan bahsetmedim sadece boya koruma hakkında bilgi ve fiyat verdim.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bahsetmelisiniz ki sonra süpriz olmasın (:
haftaya pazar ankaraya gelcez büyük buluşma yapacaz sizide orada görüp deyatlı bilgi almakdan mutluluk duyarız.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vaysal_ank
tamam yanlız benim peugeotum serviste ,umarım ulaşımın zor olmayacağı bir mekan seçersiniz.gelmeye cabalarım.bende sürpriz yok herşey net..3.sınıf markalara gerek merdiven altı gerek şaşalı oto bakım merkezlerinde 300-400tl sadece boya korumaya verildiğini görünce insan diycek bir şey bulamıyor..yada pasta dedikleri şeyle aracın boyasını boyadan vernikten onlarca mikron yiyerek temizlediklerini görüyorum.2 yıkama sonra yüzey yine matlaşıyor..kullandığım ürünleri ingiltere amerika ve uzak doğudan aldım ..amerikada ingilterede ferrarilere trilyonluk araclara uygulanan efsane çizik alıcı ve boya koruma ürünleridir..
..
|
|
![]() |
|
polisaj ile ne oluyor fiyat ayrıca istanbula yolunuz düşüyor mu (:
|
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
arkadaşım ellerine sağlık resimlerinide gördüm. Yolumuz bir gün oralara düşerse düşünürüm. paylaşım için tşk.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vaysal_ank
haksen016;ilgine teşekkür ederim her zaman beklerim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vaysal_ank
ankaralı hemşerilerimizden beğeni gelmedi:)...sayfayı begenen arkadaslarada ayrıca teşkkür ederim,
|
|
![]() |
|
Emperor905 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Konum: Trakya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emperor905
Buralara yakın olsaydınız mutlaka düşünürdüm.Hayırlı işler usta ..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hocam İŞlem güzel gibi görünüyor. Ben de ankaradayım yanınıza uğramaya çalışacağım foruma özel bişiler yaparsınız artık
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vaysal_ank
ilginize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vaysal_ank
araç bakımına ilgisi olan arkadaşlar sağa sola markalara aldanarak sıradan koruma ürünlerine,dünya para vermeyin gelin yardımcı olayım hemde bu işi yavaş yavaş kıyısındanda olsa öğrenme şansınız olsun kendi aracınızın bakımını kendinizi yapın ,bu iş gerçekten keyfili ve güzel bir uğraş...
|
|
![]() |
|
Metin arkadaşımın sorusuna cevap alabilir miyiz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vaysal_ank
malesef menderes bey , bu münkün gözükmüyor istanbulla hiç bir bağlantım yok umarım ankaraya yolunuz düşerse yardımcı olurum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vaysal_ank
buda benim peugeotum arkadaşlar;)
Düzenleyen vaysal_ank - 14 Eylül 2011 Saat 15:31 |
|
![]() |
|
gerçekten güzel uygulama belli tarihlerde il il dolaşıp uygulama yapsalar varya ne kadar iyi olur...
|
|
![]() |
|
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
cok guzel bır uygulama gercekten.bu sene belkı zor ama seneye yazın nasında kesın yaptırmak ısterım ıns
|
|
![]() |
|
CihanHançerli ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mayıs - 1992 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CihanHançerli
yeriniz tam olarak nerde ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vaysal_ank
begenen arkadaşlara teşekkkür ederim..arkadaşlar belki inandırıcı gelmeyebilir ama benim bu işte para kazanmak gibi bir derdim vs yok zaten bunun için zamanım ,fırsatımda ekibim ,yok ..ürünlerimi yurt dısından aldım biraz para harcadım ürünlerin meblağını karşılamam benim için yeterli,dileyen arkadaşlara her türlü yardımcı olurum, hatta uygulama konusunda bildiklerimi öğretirim.,beraberde uygulama yapılabilir..yani özetle amacım paylaşmak..araba bakım hastalığı var hobi olarak bu işe heveslendim..
arabanıza sizden daha iyi kimse bakamaz emin olun...bagajınızda küçük bir bakım çantası her zaman olsun...
saygılar... Düzenleyen vaysal_ank - 16 Eylül 2011 Saat 00:56 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |