![]() |
|
km tercihi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EDOBEY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2015 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2015 Saat 10:54 |
Arkadaşlar bazen okuyorum dıyorlar kı, bazen ıyı kullanılmıs ama 150bın km araç misal 50bin km araçtan ıyıdır. hakket boylemıdır. yanı bu aradakı km farkı ne kadar iyi kullanılsa da bu açığı kapatabılır mı???
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam öyle araçlar var tabiki 50bin km gelmeden aracın tabiri caizse suyunu bile çıkaranlar var motoru hor kullanarak rektefe isteyecek duruma bile gelebiliyor. Yani bu kullanımla alakalı benim eski patronum öyleydi sıfır flunance almıştı araç 6 ay dolmadan şanzumanı eline aldı :)
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
EDOBEY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2015 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
İyide 50bin 100bin uzerı bır aracı almayı tercih edenler fiyattan dolayımı ilgileniyor. misal ben kendı adıma aldıgım aracın 50bin uzerınde olmaması gerek gibi bir kıstas belirlemiştim.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
hocam sonuçta ikinci el bir araç alıyoruz şans işi ben iki yıl önce 74binde megan 2 aldım araba yağ eksiltmeye başladı ustam motoru sökünce birde ne görelim piston yatakları çizilmiş sekmanlar iptal ustama sordum neden olur bu hararet yada sürekli olarak aracı devirsiz kullanamaktan kaynaklanır dedi şimdi aldıgın adama mı söversin ne yaparsın sonuç olarak her aldıgımız arabanın motorunu açtırıp bakamıyacagımıza göre satıcının insafına kalmısızdır. Artık günümüzde bir çok insan araçlarının bakımlarını tam olarak yaptırmıyorlar idare eder değiştirmesek ne olur usta satacagız arabayı masraf çıkarma gibi kelimeleri söyleyen çok kullanıcı gördüm sanayide..
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Benım bu araba işleriden anladığım, ya gidip sanayıde 1 sene cıraklık yapacağız, kendi basımızı kasımak için. yada sıfır araba alacağız. :) ya valla su olumsuzlukları okuyunca ne arabayı satasım nede alasım var, Dalaveresinemi göz kulak olacan, hılesıne hurdasına mı?
|
|
![]() |
|
malesef dürüst satıcı pek yok hocam piyasada dediğim gibi ikinci el şans işi :)
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
50 bin km niye kıstas sizin için onu anlamadım :D.Bence istanbul dışındaki çoğu yerden araba alınır.Kendi pejomu 164 binde aldım canavar gibiydi 187 bin olmak üzere hala canavar gibi maşallah.Önceki sahibi yagına suyuna adam gibi baktıysa yakıtınıda kaliteli doldurduysa km cok onemli değil bence(600bin falan tabi çok :DD:)
|
|
Ele-Elo
|
|
![]() |
|
öncekı sahıbının dedıgınız bakımları yapmayacagını var sayaraktan, birazda arabanın kullanım suresının azlıgını var sayaraktan 50binlik bir kıstas koydum.
|
|
![]() |
|
ben km olayına çok güvenmem hocam neler yapıldıgını anlatsam araba almazsınız :) hatta sıfır bile
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Aracın kalbi bakımdır,bakımlı olduğuna inandığınız her km araba alınır.
Ben 3 yılda 425.000 km yapmış focus kullandım en ufak bir sorunu yoktu, bakımı hep zamanında ve eksiksiz yapılmıştı. Satıcıların %80i gerçeği söylemiyorlar maalesef
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
seamad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
Tamamen kullanıcı ile alakalı , benim aracım 150.000 km de ve maşallah şeytan kulağına kurşun saat gibi bu şekilde bakılırsa 400-500.000 km çok rahat görür , benden öncekide iyi bakmış ben her 8-10.000 km bakım yapıyorum , benim tanıdığım bir arkadaş var oda 206 1.4 hdi 2006 model benim araç ile aynı km de ama sanayiden çıkmıyor sürekli sorun yaşıyor çünkü temiz bakmıyor araca eşşek niyetine biniyor :) olay tamamen kullanıcıda...
|
|
![]() |
|
aynen hocam katılıyorum size kullanıyla alakalı benim araçta önceki sahibi iyi bakmamış 4 ayda yavaş yavaş anca toparladım. :)
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
Ben de dahıl hocam bız surucuyuz arabadan ne kadar anlayabılıriz ki özel bir alakamız olmadıktan sonra. Çok kısınınde yaptıgı iç ve dış aksesuar. Yanı temız bır araba ve arabasına temız bakmıs ınsan bence bu zamanda zor. Cunku alım gucu kolaylastı. Adam alıyor, bır sure sonra model yukseltme cabası yenı model v.s eskıden dı o evladıyelık araba almalar. Insanlar evladı gibi bakıyordu bence şimdi oyle değil. Misal bende 206 var 5 ay felan oldu alalı. Şimdi satmayı dusunuyorum neden araba bana kucuk geldi. Eskıden olsa bu bır bahane olurmuydu.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |