![]() |
|
Peugeot 206 1.4 HDi Look Yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ugur06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2015 Saat 08:12 |
2003 MODEL
Klimalı 176.000 km de Dizel Motor Gücü 68 Hp yazıyo 3-4 parçada boya olduğu yazılmış 2 adet hasar kaydı varmış ama fiyat yazmyomuş Arabanın fiyatı 15.000 nasıl sizce alınır mı. |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arabada çok büyük problem yoksa alınır km si orjinalse az km yapmış
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
gökhan beyin dediği gibi km yaşına göre normal orjinal ise motor ve şaselere aracı duşuruşa hatlarına bakın zaten bakımlı bir araç ise kendini belli eder. fiyat gayet makul
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Ugur06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
km orjinalliğiini tramerden bakıcam ama başka yolu varmı zaten bakmaya gidecem önce kendi ustama göstericem ordanda teste sokucam
|
|
![]() |
|
yardım edenlere tşkr ederim bu arada bide 2 hasar kaydı var diyo ama fiyat yokmuş o ne oluyo acaba
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
hocam bazı hasar bedelleri gözükmüyor aracın şasi numarasını alın sigortacınızdan ögrenin sonra agır hasar kaydı yada pert kaydı çıka bilir. ama genelde bu tip hasar kayıtları düşük miktarda rakamlardır. sistme sadece çarpma olarak gözüküyor. km orjinalligi tramerde çok dogru olmuyor aslında tüv istasyonuna gidip son muayne km lerini alırsanız daha garanti olur sizin. piyasada o kadar çok dolandırıcı çokki adam her muayne öncesi km düşürüyorlar öyle muayneye giriyorlar. birde aracın kaçıncı sahibi olacaksınız onu ögrenin çok el değiştirdiyse oda sıkıntı olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
teşekkür ederim tramerden km sorgusuda var muayen tarihleri için yollanıyo onada baksam olur sanırım şasi numarasından sigortacıma sordırıyım. ama hasar kaydı çıkmıyosa pert kaydı olabilirmi. ilk alacağım araba olduğu için baya soru soruyorum. kusura bakmayın . zaten zor bela ikna ettim evdekiler bu sefer bi sorun olursa başımın etini yerler.
|
|
![]() |
|
size özelden linki atsam bakabilirmisiniz.
|
|
![]() |
|
hocam o hasar kayıtları pert deildir pert olsa yazar zaten ben sizin açınızdan sigortacınıza sordurun diyorum malesef ben sigortacı tanıdıgım yok olsa baktıralım. aracın linkini gönderin bakayım yada ilan no su
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |