![]() |
|
Peugeot 307, 308 ve Citroen C4 uyumlu 35mm yay |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2011 Saat 23:26 |
|
arkadaşlar eskiden C4'üm varken bir kaç ay kullandığım yaylarım satılıktır, epey de uzun süredir satılık kendileri. İlanda bütün detaylar mevcut, yaylarda sorun sıkıntı yok, arabayı satarken arabayla beraber vermedim, o yüzden satılık. Siteden arkadaşlara fiyatta ikramım olur. İlanın linki:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-citroen-c4-ve-peugeot-307-308-uyumlu-weitec-35-mm-yay/detay/ |
||
![]() |
||
06cnk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yay almamış olsaydım alırdım,hayırlı satışlar
Düzenleyen 06cnk - 16 Nisan 2011 Saat 23:28 |
||
Her Yiğidin Gönlünde Bir ASLAN Yatar
|
||
![]() |
||
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
|
teşekkür ederim Cenk ![]() |
||
![]() |
||
|
güncel. Arkadaşlar fiyata takılmayın anlaşırız
![]() |
||
![]() |
||
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
|
hayirli satislar,
|
||
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
bence 307 var biraz alçaltmak istiyorum da. orjinal amortisörleri değiştirmeden olur bu değilmi? atrıca 307 lerin süspansiyonları çok sert oluyor bunları takınca dahadamı sertleşicek yoksa yumuşayacakmı? ne gibi artıları ve eksileri var. |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
307'lerin süspansiyonu C4 ile birebir aynı, yetkili servisten teyit alabilirsin bu konuda. Ben C4'ümde kullandığımda orjinaline göre yumuşadı ya da sertleşti diyemem, hissedilir bir fark oluşmamıştı. Orjinal amortisörlerle kullanabilirsin, 5lik yay takmadığın müddetçe orjinal amortisörlerle sorun yaşamazsın. Artıları, biraz daha iyi yol tutar, daha güzel bir görünüm elde edersin. Eksileri ise ön takım ömrünü hissedilir olmamakla beraber kısaltır, 5000-10000 km daha erken değiştirmek zorunda kalabilirsin. Düzenleyen d3n1s - 22 Nisan 2011 Saat 11:18 |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
ben eibach düşünüyordum ama seninkilerde hoşuma gitti açıkcası. kalite olarak nekadar fark var onuda bilmiyorum açıkcası.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
Alman malı bunlar da. Ayrıca WTCC gibi yarışlarda süspansiyon sağlayıcısı olarak görev yaptılar. Memnun kalırsın merak etme, çakma kanepe yayı değiller :) |
||
![]() |
||
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
|
Hayırlı satışlar.
|
||
![]() |
||
|
bi güncel çekelim, konu unutulmuş resmen
|
||
206 Quik
|
||
![]() |
||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
|
yahu ilanın süresi dolmuş, göremedim yayları
|
||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
||
![]() |
||
|
doğru yahu, hiç dikkat etmemişim kusura bakmayın, en kısa zamanda ilanı güncelleyeceğim
|
||
206 Quik
|
||
![]() |
||
OuJBEG ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
|
kardeşim merhaba ilan da resmini gördüm, yeni 307 aldım eğer fiyatta anlaşabilirsek helezonları almayı düşünürüm.. |
||
Vatanım için kan dökmem gerekiyorsa dünyanın şah damarını keserim !
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
konu güncelmi?
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |