![]() |
|
206 Farlar (karartılmıs) - cutout egsoz sıstemı VS |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2011 Saat 17:13 |
Peugeot 206 aracımdan cıkarttıgım farları satıyorum. Farların ıcı karartılmıstır. ıkı farda aynıdır tek bırının fotosunu koydum.catlak patlak kırık vs. hıc bır sorunu yoktur
sag ve sol ıkısı 200 lıra. tek satıs yoktur.foto lınktedır --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ cut out sıstemım komple egsoz yaptırdıgım ıcın satılıktır. calısmasında sorunsuz fakat acıldıgı zaman motor durmuyor ufak bır ses yapıyor kademelı acma tusuna basınca sorun kalmıyor. Bu sorunu urunu aldıgım arkadasıma bıldırdım adresımı ıstedı yenı motor yollıycagını soyledı. acılmasında kapanmasında sorun yoktur.Ses tok cıksın dıye onune ufak bır susturucu taktırmıstım bana malıyetı 350 lırayı gecen bu sıstemı 200 lıraya satmayı dusunuyorum CUT OUT - Elektronık egsoz jıkle sıstemı - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da ![]() Uploaded with ImageShack.us -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Passat 1.8T aracımda katalızor ıptalı yapıp downpıpe kullanmıstım.Komple kromdur. hıc bır sıkıntısı yoktur. tamamen zevk ıcın takıldı ve zevk ıcın söküldü. Alana hayırlı olsun. AEB motor kodlu passat 1.8T ye bırebır uyar. satıs fıyatı : 120 TL ![]() Uploaded with ImageShack.us -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Steel Marka son susturucu 50 TL http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-steel-marka-slincerli-son-susturucu-51867865/detay/ |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satıslar olsun...
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar kardeşim
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
tesekkurler. yer kaplayan urunlerı elden cıkarayım dedım :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |