![]() |
|
Plastik yuzeyler icin hangi urunleri kullaniyorsun |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mart 2016 Saat 22:24 |
Arkadaslar torpido ve lastik icin piyasada satilan 4-5 liralik urunlerden aldim ama sildikten sonra o temiz ve guzel goruntuyu yakalayamiyorum ve dandik bi parlaklik olusuyor ama oto yikamada ne kullaniyorlarsa super mat bir renk oluyor ne gibi urunler tavsiye edebilirsiniz
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Atas Plak2 Mat gorunumlu bakalit koruma sivisi.
Lastikler icin Atas Pneubell MT |
|
![]() |
|
mimit ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
Arexons un mat torpido temizleyicisi var ben onu kullanıyorum geç tozlanıyor,lastikler için meguiars endurence jel var ama kullanırken biraz dikkat istiyor jel olduğu için fazla sürülürse sonrasında sıçrama falan yapabiliyor.Ama oldukça uzun ömürlü bir ürün.
|
|
![]() |
|
alfonsoxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2015 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alfonsoxxx
![]() ![]() ![]() ![]() |
allah aşkına banada bir yardımcıolun aracı yıkıyorum kuruluyorum 4-5 saat sonra ustune beni yıka yazabilinecek konuma geliyor şehir içi koyu metalık mavi aracım kir leke toz tutmayan birşeyler varmı uygulayabileceğim
|
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla lastikler icin kullanmadim ama meguiars alcam gogusluktede meguiars gogusluk parlatici kullaniyorum... Suan kullandim lastik parlaticida carpex marka
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
mimit ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
Koyu renk araçların kaderi bu,bunun için yapılacak çok fazla bir şey yok,bazı antistatik ürünler var denildi ama ben memnun kalmadım bi dünyada para verdik, aracı gün aşırı silmek en güzel çözüm, Ben son olarak bir galon maguiars m34 almıştım,gün aşırı onla siliyordum, güzel bir bez ile fazla ürün püskürtmeden iyi bir sonuç elde ediliyor,hem parlaklığı korumaya yardımcı hemde bir nevi susuz yıkama yapmış oluyordum. bütün aracı silmek 10 dakika sürmüyor,eğer çamur vs yoksa.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |