![]() |
|
Plasti Dip Uygulayan Var mı? (Video) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2016 Saat 19:58 |
Son zamanlarda kendi jantını kendisi spreyle kaplayan cok kisi izledim.
Forumda yapan ya da yaptırıp memnun kalan var mı? |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jantını kaplayanlar arasında basınçlı yıkamalarda falan çok dayanıklı olmadığını söyleyenler var kendim kullanmadım çevreden duyduklarım bunlar.Zaten malzemenin amacıda belli o yüzden bence bu bir sorun değil sonuçta yapması basit sökmesi basit defalarca sök yap zaten çok kalıcı bir şey isteyen birisi bu yönteme başvurmaz boya yapar.Araç kaplayıp memnun olanlarda var bir bakımdanda alınan plasti dip malzemeninde kalitesine göre farkettiği oluyor diye düşünüyorum.Piyasada bulunan sprey boyalar gibi kaliteliside var kalitesizide.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
gokhanyalcinkaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2015 Konum: Tuzla/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhanyalcinkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben yaptım baya da memnunum. 2-3 kere de basınçlı yıkamaya girdi ama herhangi bir atma bozulma yok. Çok basit bir işlem zaten ben direk araç üstünde vurdum spreyi herşey siyah olduğu için koruma ihtiyacı da duymadım. Arabanın havasını değiştirdi hemen. Yani anlayacağın tavsiye ederim abi :)
|
|
![]() |
|
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
allah korusun bilinçsiz ellerce kullanılmamalı (misal ben)
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |